8. toukokuuta 2014

MAKEUP ORGANIZATION

Mulla ei ole paljon meikkejä mut niidenkin joukosta on vaikeaa löytää mitä etsii jos ne on kaikki samassa läjässä. Mä oon pitäny melkeen kaikkia meikkejä kuvissa näkyvässä pikku korissa, mutta aattelin nyt vähän järjestää niitä paremmin.
// Even a small amount of makeup tends to get very disorganized - especially if you keep it in a small basket, like I do. I decided to put my makeup in order and here is the before and after!   IMG_2905
Tässä on ennen siivousta..!
// Here's the before..!
IMG_2932
IMG_2950
.. Ja tässä jälkeen! Mulla noita pikku purkkeja ja kippoja oli jo entisestään pöydällä lojumassa mutta ne oli täynnä ihan sekalaisia juttuja, mut nyt yhdessä kipossa on silmämeikkejä, toisessa huulipunia ja -kiiltoja (ja mun ainoot isot meikkisiveltimet) ja kolmannessa pinsetit, ripsentaivuttimet yms. Koriin laitoin ihomekit ja luomivärit. Nyt on helpompi löytää mitä etsii eikä tarvii levitellä kaikkea pöydälle! Samalla tuli siivottua kori ja sen kangas ja muut purkit ja heitettyä kaikki vanhentuneet meikit pois! :)
// .. And here's after! I put all of my face makeup and eyeshadows in the basket, lip-products (and my bigger makeup brushes) in one jar, eye makeup (mascara, eyeliner..) in one and some tools like tweezers and eyelash curler in one! Now I don't need to take every makeup product out to find what I need and hopefully my desk will keep cleaner easier. This was also a good time for me to clean the basket and all the jars and throw all the old makeup away! :)

4 kommenttia:

  1. Vau, ihana blogi! Kuvat on ihanan isoja ja silti niin hyvälaatusia! :)

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mä niin rakastan ostella kaikkia purnukoita meikelle ja uusien meikkien ostaminen niihin uusiin pikku purnukoihin on vielä parempaa! :D

    VastaaPoista