10. toukokuuta 2014

DIY- WALL ART

Laitoin tänään vihdoin mun seinälle pari taulua mitä mulla on lojunut pöydillä pitkän aikaa, ja siitä sain idean tehdä postauksen taulu-ideoista mitä voi itse toteuttaa. :-) Kaikki nää löytyy mun huoneesta!
// Here's some DIY-ideas for wall art/decor. All of these are found in my room. :-) Hope you enjoy!
IMG_3017

 • Yksi idea on vaan selailla lehtiä ja etsiä sieltä kuvia tai niinkuin mulla tässä; teksti kivalla fontilla. Tolla ei ole oikeen mitään syvempää tarkotusta, nappasin vaan H&M:n kuvastosta ja laitoin kehyksiin koska tykkäsin tosiaan fontista! 
 • // The first idea is just to browse through magazines and cut out nice text or photos. This was just from a H&M catalog and I thought that the font was really nice.

IMG_3023

 • Jos omistaa printterin, voi etsiä myös netistä kivoja kuvia ja printata ne. Tän löysin Weheartit:ista ja musta toi on tosi söpö ja sopii mun huoneen sävyihin! 
 • //If you own a printer you can search photos from the internet and print them out. This cute elephant I found from Weheartit and it suits the color theme in my room. 

IMG_3018

 • Tän taulun tein niin, että leikkasin lehdestä erisivuilta erilaisia kolmiota ja liimasin ne paperille noin, että niistä tulee tommoinen kiva kuvio. Tykkään tästä tosi paljon ja oli myös tosi helppo tehdä! :-) Tätä vois kokeilla erimuotoisilla kuviolla!
 • // This one is really easy to do and I like it so much! I cut different pattern triangles out of a magazine and glued them into this pattern. You can use different shapes and patterns!

IMG_3002

 • Voit kirjottaa, etsiä lehdistä tai printata jonkun kivan sanonnan tai lauseen. Se voi olla joku inspiroiva lause tai joku, joka muistuttaa jostain tärkeästä asiasta!
 • // A quote or a important phrase is a really nice thing to put in to a frame. You can either write it, search from magazines or print the quote that you like! It can be something that inspires you everyday! 

IMG_2989

 • Jos tykkäät maalaamisesta tai piirtämisestä, niin anna luovuuden kukkia tai ota mallia netistä ja tee oma taulu! Tää taulu oli ennen Tiimarin tumma ruusutaulu, mut päätin tehä siitä vähän kivemman ja maalasin siihen päälle. :-)
 • // If you enjoy painting or drawing you can go ahead and make your own wall art! This canvas had a dark rose on it before and I just painted over it. :-)

collage

Kertokaa mikä on teidän lemppari! :-)
// Comment and tell me what's your fave!

6 kommenttia:

 1. Ihan sika kivoja nää taulut! Muutenkin tykkään sun blogista, tykkään siitä miten kirjotat englanniksi (:

  http://s-s-leaveoutalltherest.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. wau, sairaan hienoja! :))

  by-mmaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Inspiroiva postaus! Rakastuin tohon norsuun :D Haluun sen omaan kämppääni seinälle, haha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Voi kiitos! heh, ois vielä kivempi jos osais piirtää ite tollasen. :)

   Poista