24. huhtikuuta 2014

DIY CROP TOP

Moi! Täällä ollaan taas piiitkästä aikaan! Tuli vaan sellanen olo kun tätä kyseistä projektia tein, että olis kiva jakaa se täällä, joten päätimpä niin tehdä ilman suurempia paineita. Kamerakin on nyt hankittu, että postaukset on mahdollisia. Katsotaan tuleeko tämän jälkeen uusi inspis kuinka nopeasti. Ajattelin myös kirjottaa (ainakin nyt tämän postauksen) myös englanniksi. Ihan vaan sen takia kun tykkään englannin kielestä niin paljon, mutta saa nähdä miten se onnistuu! Mutta, bare with me! :)

IMG_2803
Tää oli alkutilanne; sain tutulta pussillisen vaatteita, ja musta tässä paidassa oli kiva malli ja heti tuli mieleen, että jospa siitä vois tehdä vähän lyhemmän "napapaidan".

//This is the before picture; I got a few clothing pieces (the shirt is actually from the brand "Pieces" ha) from a family friend and got an idea to make this shirt shorter right as I saw it. It has a little bit of an lower back and that's why I though it would look good as a crop top.

collage IMG_2815 IMG_2814

En ottanut kuvia tuunaamisvaiheesta, mutta yksinkertaisuudessaan vaan leikkasin muutaman sentin pituudesta pois ja kavensin molemmilta puolilta pari senttiä, niin että paidasta tuli istuva. Ajattelin toteuttaa tän saman tuunailun jollekkin toisellekkin paidalle, koska tykkään tosta mallista tosi paljon. Hyvä puoli tuunaamisessa on se, että voi tehdä paidasta just sopivan pitusen! Kertokaa mitä tykkäsitte ja kiitos kaikille lukijoille jotka on vielä mukana! :)

// I didn't take pictures of the making of- part, but basically I just chopped of a few cm from the bottom and took the shirt in from the sides to make it form fitting. I like that this way I can make the shirt just the right lenght - sometimes the crop tops they sell in the stores are too short and look really awkward on. Hope you liked this post and make sure to comment any spelling mistake I made! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti